Volwassen groepsskiles

Skiles voor volwassenen – Programma

Skiles voor beginners (Niveau 6): Het begint op zondag om 10 uur met 4 uur les. Maandag tot vrijdag volg je elke dag 2 uur  ‘s ochtends skiles. De middag kan je zelf indelen om eventueel met familie of vrienden door te brengen en om te oefenen. De eerste ontmoeting is op de verzamelplaats bovenop de berg, direct naast het gebouw van het skischoolbureau gebouw voor de “Brandstadl”. Op dit hoog gelegen vlakke plateau geniet u niet alleen van een fantastisch uitzicht, maar ook van het ideale vlakke oefenterrein.    Het aantal deelnemers in de groepsskiles wordt zo gekozen dat progressie kan worden gegarandeerd.

Skiles voor gevorderden (Niveau 5 – 1): Het begint op de verzamelplaats op de “Berg”, elke maandag of elke dag in de week met de indeling om 9.30 uur (2 uur les van 10.00 uur tot 12.00 uur). Elke donderdag vindt er een afdaling plaats naar één van de mooiste pistes van de Skiwelt (4 uur skiles  = Skiweltdag). Als onderdeel van het uitstapje staat als doel een bezoek aan het Aplen Iglodorp  Hochbrixen. Naar gelang van het  Niveau, kiest de leraar de juiste piste en moeilijkheidsgraad.

Skiles speciale aanbieding voor kleine groepen:  U kunt de skileraar ook tegen een gunstig tarief boeken voor in de middag in een kleinere groep om nog beter en sneller resultaat te boeken (prijzen zie verlenging in de middag)

Prijzen per persoon in Euro’s voor groepsles ski

Anzahl Tage
Number of days
pro Person
per person
1 Tag (4 Std Son für Anfänger / Mit für Fortgeschrittene)
1 day (Sun 4 h for beginners / Wed 4 h for intermediate and advanced)
€ 70
1 Tag (2 Std.)/1 day (2 h)€ 45
2 Tage / 2 days€ 85
3 Tage / 3 days€ 115
4 Tage / 4 days€ 135
Verlängerungstag additional day € 40
Nachmittagsverlängerung 1 Std pro Gruppe (ab 13.30 Uhr)
afternoon Group lesson 1 h per Group (starting at 1.30 pm)
€ 70

>>> ga naar reservering